Lestat Napisano 16 Maja 2025 Napisano 16 Maja 2025 (edytowane) Model jest częścią większej całości, więc póki co bez winietki, ta pojawi się wraz z resztą elementów, myślę że za jakiś miesiąc. Stareńka Tamka waloryzowana częściami z zestawu Bronco (nie pytajcie). Sam PaK jest od Bronco. Dołożyłem terenowe opony od Bodi Miniatures, w przypadku tego pojazdu zdecydowanie warto, chociaż te z Tamki nie są tragiczne. jak zawsze zapraszam na moving pictures: Edytowane 16 Maja 2025 przez Lestat 12 Cytuj
Evildead Napisano 17 Maja 2025 Napisano 17 Maja 2025 Fajny kurz, tylko światło tylne przykurz , bo teraz jak nówka założone 1 Cytuj
Wujciobryan Napisano 2 Sierpnia 2025 Napisano 2 Sierpnia 2025 Jakich pigmentów kolega używał do zrobienia kurzu i suchego błotka na kołpakach ciężarówki, bądź jaką techniką było to robione? Cytuj
Lestat Napisano 2 Sierpnia 2025 Autor Napisano 2 Sierpnia 2025 5 godzin temu, Wujciobryan napisał: Jakich pigmentów kolega używał do zrobienia kurzu i suchego błotka na kołpakach ciężarówki, bądź jaką techniką było to robione? użyty był tylko i wyłącznie pigment ammo Europe Earth. Miejscami z dodatkiem pigment fixera. Cytuj
Wujciobryan Napisano 2 Sierpnia 2025 Napisano 2 Sierpnia 2025 A w których miejscach użyłeś pigment fixera? Cytuj
Lestat Napisano 2 Sierpnia 2025 Autor Napisano 2 Sierpnia 2025 10 minut temu, Wujciobryan napisał: A w których miejscach użyłeś pigment fixera? już nie pamietam dokładnie, ale na zdjęciach widać, że na pewno nad "przednim" prawym tylnym kołem. I jak znam siebie to nad lewym też 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi