Ar2r Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Witam! Mam pytanie o w.w. model. Czy taka maszyna brała kiedyś udział w lotach bojowych, czy jest to może tylko model tzn. SF wypuszczony przez producenta? Za wszelkie info o tej maszynie..Z góry dzięki. A tu fotki owego modelu: Pozdrawiam Artur Radkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 tzn. ten samolot w postaci Mistel miał być, ale chyba napewno nie latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Takiego samolotu de facto nie było. Mam na myśli kombinację z V-1. Były projekty na papierze jedynie. Zresztą samych Ar 234C było tylko kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 20 Listopada 2008 Autor Share Napisano 20 Listopada 2008 Tak też myślałem. CZyli jak się dowiedziałem mo zna go zaliczać do Luft'46?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Polecam monografię AJ-Press nr32, świetnie napisana wraz z bogatą częścią dotyczącą zastosowania operacyjnego Blitza. Wersja C - 3w /V1 istniała tylko na deskach kreślarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 20 Listopada 2008 Autor Share Napisano 20 Listopada 2008 Polecam monografię AJ-Press nr32, świetnie napisana wraz z bogatą częścią dotyczącą zastosowania operacyjnego Blitza. Wersja C - 3w /V1 O.. To bardzo ciekawe. I co by rozwinąć temat znalazłem bardzo fajną stronkę z fotkami owej maszyny, w języku niemieckim: Ardo-234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 I jakaś kolejna, ale nie tylko z Ardo... TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi