Robi Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Trochę podłubałem w podwoziu i w końcu mam klej żeby gąski skleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 12:09 Autor Share Napisano Wtorek o 12:09 Silnik zamontowany, można ruszać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Środa o 07:27 Autor Share Napisano Środa o 07:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Środa o 07:27 Autor Share Napisano Środa o 07:27 Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihuszek Napisano Środa o 08:00 Share Napisano Środa o 08:00 31 minut temu, Robi napisał: Co o tym sądzicie? Moim zdaniem, według mnie, kilka niedociągnięć jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano Środa o 08:29 Share Napisano Środa o 08:29 Bardzo ciężko maluje się pędzlem takie kamo. Przynajmniej mnie. W 1/72 próbuję się zawsze ratować suchym pędzlem w kolorze bazowym. Czasami wychodzi lepiej (jak na Wz.29) czasami gorzej (jak na Mausie). Jak masz ochotę możesz zerknąć, oba są gdzieś tam w galerii. Ale czy taki patent zadziałałby w 1/35, nie wiem, nigdy nie próbowałem większej skali. Tak czy siak, głowa do góry, nie od razu Rzym zbudowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano Środa o 11:25 Share Napisano Środa o 11:25 Ucieszyłem się, że będę mógł podglądać kolejny warsztat pantery. Widzę jednak, że tempo Twoich prac jest dość wysokie i to przekłada się na efekty. Mam wrażenie, że pędzisz z projektem, a jak ktoś z doświadczeniem na tym forum powiedział, to nie wyścigi. Może znajdziesz chwilę i uda Ci się wrzucić foty w lepszej jakości i z lepszym światłem. Będzie można coś więcej powiedzieć. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Środa o 12:54 Share Napisano Środa o 12:54 Szwy na lufie do zeszlifowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Czwartek o 21:10 Autor Share Napisano Czwartek o 21:10 Może efekt tak trochę marnie wygląda bo robiłem to przy złym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Czwartek o 21:12 Autor Share Napisano Czwartek o 21:12 A jeśli chodzi o detale (czyli jak nieoszlifowane części) to zrobię to po powrocie bo aktualnie do 17 czerwca za granicą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Czwartek o 21:14 Autor Share Napisano Czwartek o 21:14 Tu chodzi mi o robienie zdjęć przy złym świetle, bo o efekt to się starałem jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi