GreGG24 Napisano 16 Listopada 2025 Autor Share Napisano 16 Listopada 2025 Kolejny mały krok do przodu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 Listopada 2025 Share Napisano 17 Listopada 2025 Fajny leoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Hobby Boss 1/35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 25 Listopada 2025 Autor Share Napisano 25 Listopada 2025 W dniu 21.11.2025 o 18:49, bulik58 napisał: Hobby Boss 1/35 Wzoruję się częściowo na nim, ale bazuję tez na zdjęciach oryginałów. Ukraińcy dodają coraz to nowe siatki i klatki do nich, muszę zdecydować się, który etap odtworzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Listopada 2025 Share Napisano 25 Listopada 2025 Godzinę temu, GreGG24 napisał: Wzoruję się częściowo na nim, ale bazuję tez na zdjęciach oryginałów. Ukraińcy dodają coraz to nowe siatki i klatki do nich, muszę zdecydować się, który etap odtworzyć. Twórca ww.modelu wzorował się na oryginalnym (poniższe fotki) pojeździe lecz nie dołączył modułu termowizyjnego Tales RODVE-D na przedniej płycie pancerza który mają czołgi pochodzące z Kanady koleny kanadyjczyk są i takie Leopard 2A6 - Armed Forces of Ukraine | IPMS/USA Reviews Website 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 14 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2025 Powoli do przodu. Pinwash, kalkomanie I trochę pigmentów. Przy okazji wymazałem podwozie Bradleya. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2025 (edytowane) Model jest już na ukończeniu. Dorobiłem siatkę maskującą owiniętą na lufie. Będę ja jeszcze malować i dodam trochę więcej liści. Poza fartuchami gumowymi pod kostkami na wieży jest już praktycznie wszystko. Następna będzie już galeria. Edytowane 26 Grudnia 2025 przez GreGG24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 26 Grudnia 2025 Share Napisano 26 Grudnia 2025 Fajny. W jakim kolorze siatkę malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2025 Godzinę temu, Robi napisał: Fajny. W jakim kolorze siatkę malujesz? Pociągnąłem oliwkowy,m zielonym, dosypałem listków. Chyba nie wyszło najgorzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 26 Grudnia 2025 Share Napisano 26 Grudnia 2025 Nie no, dobrze wyszło Czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi