eburg_dub Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 nie chaile mzasmiecac forum poszczegulnymi modelami wiec daje wszystko na raz http://s449.photobucket.com/albums/qq219/mymodels124/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Staraj sprawdzać pisownie przed wysłaniem posta. A co do kolekcji, ciekawe modele, bardzo mi się podoba Man jak i Mercedes. Co do Mercedesa ładne połączenie kolorów z naczepą tylko jakoś kalki mi tam nie pasują i mogłeś pomalować kosz na palety, a drzwi zrobiłeś otwierane czy tylko na stałe przyklejone ? Man czysto i ładnie złożony, bardzo ładny kolor, a na boku to kalkomania czy naklejka jakaś ? Masz trochę tych modeli , ale zwróciłem uwagę tylko na ciężarówki, ponieważ nie znam się tak bardzo na osobówkach Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 eKrystian to kalka bo mam taka sama w swoim Ładny mercedesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi