eburg_dub Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 najwiekszy model jaki zlozylem jakosc pozostawia wiele do zyczenia ale zabawa wysmienita sorry za jakosc zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 O kurcze piękny hot rod ile za niego dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Tymi zdjęciami przypomniałeś mi, że muszę dokończyć swojego fordzika. Co to za kołpaki na kołach bo chyba nie ma ich w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 To są takzwane moon discs popularne w hotrodach. Mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 To są takzwane moon discs popularne w hotrodach. Tyle to wiem - pytałem się eburg_duba skąd wziął te kołpaki bo mam ten sam zestaw i w moim ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Jaką długość ma taki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Jaką długość ma taki model? około pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eburg_dub Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 To są takzwane moon discs popularne w hotrodach. Tyle to wiem - pytałem się eburg_duba skąd wziął te kołpaki bo mam ten sam zestaw i w moim ich nie ma. moon's byly w zestawie , jedna fotka kotra pokazuje jakie to jest duze bydle . za model dalem 80usd jakis rok temu teraz troche stanialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Nie no pięknie się prezentuje Można jeszcze takie cos gdzieś dostać?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Szukam czegoś takiego od dawna i coś nie mogę trafić ;) Twój mi się podoba a trudno mi dogodzić, co do Hot Rodów jestem dość wymagający ;) Super, że nie ma błyszczącego lakieru i zbędnych błyskotek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eburg_dub Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Szukam czegoś takiego od dawna i coś nie mogę trafić ;) Twój mi się podoba a trudno mi dogodzić, co do Hot Rodów jestem dość wymagający ;) Super, że nie ma błyszczącego lakieru i zbędnych błyskotek.Pozdrawiam. ja dorwalem to zupelnie przypadkowo mam dobre znajomosci w lokalnym sklepie modelarskim. sprzedalem wlascicielowi mojego rozbitego civic za naprwde smieszne pieniadze ( jego byl udezony w tyl) i do ceny dozucil mi wlasnie ten model . problem w tym ze pomalowalem go podkladem samochowym i wiekszosc modelu trzyma sie na super glue wiec jest bardzo delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Dość spory jest.Bardzo mi się podoba wykonanie, a przede wszystkim silnik robi niezłe wrażenie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Widać miejsca gdzie się rozlewa klej, rewelacją by była dobrze zrobiona rdza tam gdzie widać klej... ;) Wcześniej w uniesieniu tego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi