Robi Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Witam, jestem początkującym modelarzem i sklejam modele już jakieś pół roku. Potrzebuję rady jeśli chodzi o wygodne i dostosowane stanowisko pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Ale o co chodzi dokładnie? Dobre stanowisko to: biurko, dobre światło, dobra wentylacja pomieszczenia (w przypadku używania aerka)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca Chodzi mi o takie, jak sobie wpiszesz na Google „stanowisko modelarskie“ to są takie drewniane, plastikowe i inne. Możesz tam dać np. farby, klej, pędzle... Żeby po prostu wszystko było poukładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca To zainteresuj się produktami firmy Hobbyzone - mam i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Polecam elastyczną deskę do krojenia z ikei jako podkład na biurko, bo przydaje się do wycinania elementów z ramek, czy też zapobiega ubrudzeniu blatu. Takie coś: https://www.ikea.com/pl/pl/p/finfoerdela-deska-do-krojenia-gietka-zielony-jaskrawozielony-40559680/?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=18723708678&gclid=CjwKCAjwpMTCBhA-EiwA_-MsmaQYt0h0LQ77RuRRJ5a5LxZ1sSl1qptW2dAUk-dWCwCTnK1XrnfGyRoCdgEQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca Dzięki za radę, ale deskę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Tak sobie myślę, że to Twoje stanowisko pracy, Twoje hobby i Twoje wybory. Powinno być zrobione przez Ciebie i dla Ciebie, bo to Tobie powinno być wygodniej. Ja swój segregator na farby zaprojektowałem sam, tak, żeby pasował do mojego biurka i moich potrzeb. Kombinuj. Zastanów się, co i jak chciałbyś mieć posegregowane, może nawet zrób przegródki w szufladzie. Zastanów się czego chcesz, co możesz zrobić sam i na co Cię stać. Takie to hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi