Adams M1A1 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Witajcie Szanowni Koledzy i Koleżanki. Podczas wakacji na Podlasiu i wizyty u kuzynki mojej Kobiety wpadł mi w ręce album po ich zmarłej ciotce zawierające wiele różnych zdjęć w tym to jedno niewielkiego formatu przedstawiające dwóch starszych szeregowych (nikt nie wiedział kim byli i czy żyją) oraz dwa samochody ewidentnie wojennej produkcji , jeden to właśnie Dodge WC54 czyli sanitarka a drugiego jest tylko część i nie potrafię go zidentyfikować . Widać dużo szczegółów w tym wojenne amerykańskie opony i sposoby malowania oznaczeń sanitarki i niestety jest tylko część numeru rejestracyjnego tej sanitarki zaczynającego się U-036-XXX, ale za to na drzwiach tego drugiego tajemniczego widać prawie kompletny numer rejestracyjny czyli U-021-706, zobaczcie sami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) 29 minut temu, Adams M1A1 napisał: Witajcie Szanowni Koledzy i Koleżanki. zobaczcie sami: Pozdrowienia od koleżanki dla Szanownego Kolegi Edytowane 17 Czerwca przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Jak próbuję uruchomić link to błąd mi jakiś wyrzuca. Na pewno wszystko jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Szanowni Koledzy, mi się otwiera , spróbuję przerzucić to z poczty w inny sposób, ale dopiero jutro bo coś mi internet zeszwankował i strasznie muli, także mi się poczta nie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Spróbujmy jeszcze raz : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi