Kalor Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Co mogę o tym modelu powiedzieć? Do oglądania raczej z większej odległości, nie byłem w stanie ogarnąć w głowie tak dużego modelu tak jakbym chciał. Kilka baboli jak gęby figurek czy gumowe gąski też lekko zniechęciły mnie do pracy. Zdecydowany krok wstecz względem SU 122-54. Za to jestem zadowolony z podstawki, po pierwsze dlatego że nie jest ze styroduru, po drugie że nie musiałem jej wycinać, narzucony wymiar znacznie upraszcza mi planowanie, no i jest niewiele większa niż model więc nie było dużo roboty. A ciekawy pomysł ożywił tą cegłę. Następne kilka modeli będzie więc nieco bardziej kompaktowych, mam zamiar oswoić się z malowaniem, figurkami i podstawkami. Budowa i galeria: https://imgur.com/a/versuchstr-ger-1-2-vCOgO3l 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Fajnie zmalowany i zrobiony podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano Wtorek o 20:56 Share Napisano Wtorek o 20:56 Jest ok teraz trzeba przybliżać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Środa o 12:25 Share Napisano Środa o 12:25 Chyba przesadzasz z tymi babolami. Fajny model Ci wyszedł. Idealnych modeli to chyba nie ma. W każdym coś się znajdzie. Wszystko jest kwestią zastosowanego powiększenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano Środa o 20:39 Autor Share Napisano Środa o 20:39 23 godziny temu, Pojara napisał: Jest ok teraz trzeba przybliżać 8 godzin temu, Endrju napisał: Chyba przesadzasz z tymi babolami. Fajny model Ci wyszedł. Idealnych modeli to chyba nie ma. W każdym coś się znajdzie. Wszystko jest kwestią zastosowanego powiększenia. Co do powiększania: to wpadł mi w ręce taki super ostry obiektyw dzięki któremu można schodki z wydruków 3d liczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Czwartek o 09:15 Share Napisano Czwartek o 09:15 12 godzin temu, Kalor napisał: wpadł mi w ręce taki super ostry obiektyw dzięki któremu można schodki z wydruków 3d liczyć. No i po co Ci taki obiektyw do robienia zdjęć modeli? Z modelami to tak jak z kobietami. Z dystansem trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano Czwartek o 15:43 Autor Share Napisano Czwartek o 15:43 6 godzin temu, Endrju napisał: No i po co Ci taki obiektyw do robienia zdjęć modeli? Z modelami to tak jak z kobietami. Z dystansem trzeba. Bo z bliska też fajne rzeczy widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi