bart207skw Napisano 23 Sierpnia Autor Share Napisano 23 Sierpnia Całość wyszlifowana. Linie podziału odtworzone. Stoi już na swoich nogach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 1 Września Autor Share Napisano 1 Września Udało się dorobić brakujący element wirnika. Zgubiłem ta część po lewej. Element wirnika. Nie jest idealnie, ale chyba nie wygląda źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września (edytowane) Zaczynam malować model. Gdzieniegdzie będę musiał poprawić szpachlowanie. Edytowane 2 Września przez bart207skw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Września Autor Share Napisano 5 Września Model wyszlifowany na połączeniu oszklenia z kadłubem. W kupionych maskach są małe maski na uszczelki wokół szyb. Niestety są za małe. Jest mozolny proces, bo robiłem to już w wersji tego modelu w 1/72 od mach2. Raczej wykorzystam te maski i będę wykorzystywał głównie zgięcia i obłe kształty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Witam. Wracam do projektu. Ponownie musiałem przeszlifować łączenie oszklenia z kadłubem. Udało się. Zaczynam dalej działać z modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 29 Września Autor Share Napisano 29 Września Witam. Apdejt. W końcu wszystko wyszlifowałem, pomalowałem i polakierowalem - kadłub. Zacząłem też malować główny wirnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 30 Września Autor Share Napisano 30 Września Jak nie idzie to nie idzie i nic z tym nie zrobisz. Ale dramat. Model ląduje do szafy chyba na jakiś czas. Maski zostawiły klej na szybie, ale to mały problem. Gorzej, że muszę otworzyć boki i wydmuchać środek bo tyle farfocli przez szlifowanie się dostało. Dramat. Na razie straciłem wenę do tego modelu. Czas zrobić chyba coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi