Tromboni Napisano Sobota o 12:56 Share Napisano Sobota o 12:56 Witam zaczynam nowy projekt junkyard gdzie bedzie nissan 300zx i porsche 911 turbo generacji 930 oba modele są nie nadajace się do sklejenia bo porsche ma złamany dach a nissan ma mleczne szyby mam zamiar zrobić je na podstawce i będą one miały zakryty dach jakimś materiał oraz bedą całe pordzewiałe.Na pierwszy ogien idzie porsche także zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Sobota o 16:07 Autor Share Napisano Sobota o 16:07 Pomalowałem przod kasty troche kurzu się przkleiło ale to i tak model w stylu junkyard oraz zdecydowałem że spod plandeki będzie wystawać tył 300zx i przód 911. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Sobota o 16:08 Autor Share Napisano Sobota o 16:08 Zdecydowałem że kasta będzie srebrna i tam gdzie będzie rdza przetre papierem ściernym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Niedziela o 19:32 Autor Share Napisano Niedziela o 19:32 Dzisiaj takie drobiazgi ponalowałem kaste drógi raz oraz pomalowalem na czarna środki felg i na nadkolach zrobiłem takie wyrwy które potem pokryje rdzą jeśli macie fajne patenty na rdze to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Niedziela o 19:37 Autor Share Napisano Niedziela o 19:37 W dniu 28.06.2025 o 18:07, Tromboni napisał: zdecydowałem że spod plandeki będzie wystawać tył 300zx i przód 911. Mała zmiana planów pod plandekom będzie tylko 911 a 300zx odkryty oczywiście spod plandeki będzię nadal wystawac przód 911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 10:11 Autor Share Napisano wczoraj o 10:11 Witam dzisiaj zrobiłem rdze wiem że za dużo ale mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu (edytowane) Wygląda to słabo niestety. Jest w necie sporo zdjęć jak wygląda zardzewiała karoseria porsche np.: Edytowane 20 godzin temu przez sjr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, sjr napisał: Wygląda to słabo niestety. Jest w necie sporo zdjęć jak wygląda zardzewiała karoseria porsche np.: Ja szukałem w necie i nie mogłem znaleźdź dzieki za fote ale i tak już nic z tym nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu Dzisiaj udało mi się również pomalowac na czarno plastiki, wycieraczki oraz uszczelkę polakierowałem kaste pół matowym bezbarwnym i nałożyłem kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu Dzisiaj jest to juz trzeci post i ostatniu w tym dniu a zrobiłem dzisiaj jeszcze plandeke oraz przykleiłem elementy oszklenia oraz przymocowalem podwozie z kołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Pomalowałem plandeke na xf-54 oraz progi na x-18 czeka mnie teraz tylko weathering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Jakby ktoś pytał jak zrobiłem plandeke to poprostu wziołem serwetke wyciołem ją pod wymiar potem zgniotłem i wylałem na kartke troche białego kleju tzw wikolu i pędzelkiem nakładałem go przez co serwetka ładnie zaczeła przylegac i sie doginać do karoserii a potem pomalowałem ją na szary kolor Tamiya XF-54 Dark Sea Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi