Przemo1CK Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Witam! Wczoraj skończyłem Jako dodatki użyłem fototrawione grille oraz magi tracki dragona. Malowanie to oczywiście nie mój pomysł - wzorowałem się na modelu jednego z kolegów modelarzy ... co więcej - kolejny czołg. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Model to jak sobie przypominam staroć "Dragona". Jak dla mnie kolory za bardzo wyraziste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Fajny 'potworek' A mnie się kolory właśnie podobają - mocne i rzucające się w oczy. Ale za to robią wrażenie na oglądającym/kupującym model. Jak rozumiem, to pojazd jest w barwie minii, a na to machnięte niedbale plamy w kolorze yellow? Taki 'erzatz schemat' z końca wojny? Ogólnie bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 A mi sie podoba Taki ZSU-57-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Taki ZSU-57-2 Widać na czym ruscy bazowali... :> Cała wieża powstałą o ile pamiętam tylko jako drewniana makieta, więc jest to kolejny "papierowy" czołg. Niemniej był to projekt z góry ustalonego czołgu przeciwlotniczego - czegoś co w tamtym czasie dopiero wchodziło w życie - dlatego temat jest tak ciekawy. Użycie tak wyrazistych kolorów jest moim zdaniem dobrym i ciekawym posunięciem. Model daje duże pole do popisu modelarzowi. Przemo to wykorzystał i zrobił bardzo ciekawy modelik. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Fakt, Przemo wykonał fajny model ale te kolory do mnie nie przemawiają... dla mnie dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi