Mipan Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Dzisiejsza przymiarka do podświetlenia przednich reflektorów.Wyszło nawet dobrze bo wygląda jak światła ksenonowe. Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Wygląda kapitalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Genialny pomysł i genialne wykonanie. Cudo! Pozdrawiam i czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Naprawdę fajne.Jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Trochę nie miałem weny ale w końcu wróciła.Oto praktycznie skończone wnętrze.Brakuje tylko butli nitro ale jeszcze jej nie pomalowałem.Zostało też kilka małych poprawek ale to tylko kosmetyka.Mam nadzieję,że dobrze się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Środeczek podoba mi się Bardzo fajnie też pasy wyszły. Z czego zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Pasy to czarna matowa taśma samoprzylepna ze sklepu z materiałami reklamowymi.Natomiast klamry pasów to sztywny plastik z etui na dokumenty,który wyciąłem i pomalowałem na srebrno.Mocowanie przednich pasów na tylnej kanapie zrobiłem z tych numerków na wypraskach które oznaczają poszczególne detale.Wystarczyło wyciąć , oszlifować i pomalować. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No coraz ładniejszy ten Lancer Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Wnetrze nawet łądny ale pasy... Powiedz mi jak się je "uzbraja"? Widzę części pasów bocznych, tylnych i nie bardzo wiem jak chcesz je połączyć.... Pasy szelkowe powinny wyglądać tak o : http://www.allegro.pl/item476406237_pasy_szelkowe_sparco_fia_mocow_do_klatki_lekkie.html Zmień je bo nie mają nić wspólnego z rzeczywistością [ mowa o klamrze i ich łączeniu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 fliper_nx to są pasy 4 punktowe ja robiłem 5 punktowe.Widziałem już takie nie raz ale teraz nie mogę odszukać tych zdjęć więc zobacz ten link tam są takie podobne do moich. http://www.allegro.pl/item511171069_pasy_szelkowe_5_punktowe_kjs_niebieskie_czerwone.html nie są identyczne ale na 100% widziałęm tak właśnie montowane jak u mnie.jak znajdę to dam zdjęcie.No łączenia cóż nie są z elementów fototrawionych tylko wykonałem je sam.NIe byłem w stanie wyciąć dokładniejszych,a chciałem wszystko zrobić sam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Jako,że jestem strasznie zawzięty i uparty trochę pokombinowałem i poprawiłem klamry z przodu.Już mnie oczy bolą od patrzenia na takie małe detale.Następnym razem kupuję klamry gotowe fototrawione bo nie będę się już tak męczył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Lepiej to wygląda ,ale co racja top racja, owielel epij to wygląda z fototrawionki . Ps u nas we Wrocku w Eduardzie można kupić takie zestawy po 5 zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 fliper_nx O jakim miejscu mówisz dokładnie?Jaka ulica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 A jesteś z Wrocławia ? Na tęczowej jest taka promocja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Wiem gdzie to jest fliper nx powiedz mi dokładnie jak to się nazywa i czy mają sprzedaż wysyłkową.Bo jak nie to bede musiał podjechać osobiście Ale 5 zł ,na necie widziałem chyba za 49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 No i jednak będą pasy"fototrawione".Niewielka cena a efekt o niebo lepszy.Jeszcze nie pracowałem z elementami fototrawionymi,więc proszę o radę w jaki sposób się z nimi obchodzić.Chodzi mi tu o to czym je wycinać żeby nie zniszczyć bo są bardzo delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Po ciężkiej walce z mikroskopijnymi elementami w końcu udało mi się "uzbroić" fotele w porządne pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 No cały fotel wygląda Primo Gusto, czy jak to się mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Dobra dawaj fotkę ''kubełka'' z modelu,bo po co nam sama fotka oryginału ? Ładnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 hehe dobre,Dzięki ,ciesze się,że mi wyszło aż tak dobrze.Przede mną teraz etap którego się najbardziej obawiam.Malowanie Kasty.Mam nadzieję,że wyjdzie mi jak pozostała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 A nie mówiłem że warto , teraz wygląda jak od początku być powinno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Warto poprawiać choćby najmniejsze błędy. Choćby nie wiem co. Ja swój kokpit w B-2 też robiłem 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 W pełni ukończone i podświetlone światłowodami wnętrze.Zdjęcie robione prawie o 17;00 stąd nie najlepsza jakość ale dobrze widać podświetlenie.Nad lepszymi zdjęciami popracuję jak już model bedzie cały ukończony.Wtedy całość będzie wyglądała o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Fajnie to wygląda, ale szkoda że nie pokazałeś jak tworzysz całe oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi