Maciej Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 Znalazłem kilka fajnych fotek z pokazów lotniczych BLUE ANGELS. Niezły start..! Pozdrawiam, Maciej P.S. Okonku, ciekewe czy te badziewskie Su-27 też tak potrafią..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 .......P.S. Okonku, ciekewe czy te badziewskie Su-27 też tak potrafią..? Nawet lepiej, zresztą nasze Migi-29 też ostro dają krótki rozbieg i pionowa świeca To jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 Super ujęcia. Tylko czy ja dobrze widzę, że nie ma dopalania? Wygląda jakby jakaś swieca była między dyszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 P.S. Okonku, ciekewe czy te badziewskie Su-27 też tak potrafią..? Podpuszczasz mnie Zobacz sobie film " Su-27 Flanker - The Sukhoi Story " Polecam start na salonie paryskim w 1991 roku. Takie starty zabroniono na 27-kach bo chlopaki zasypiali z nudow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Wygląda jakby jakaś swieca była między dyszami To silnik od motolotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi