Endrju Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca (edytowane) W moim portfolio znajdziecie modele pojazdów Wojska Polskiego w skali 1:72, które opublikowałem w galeriach na tym forum. Wszystkie zdjęcia modeli umieszczam i aktualizuję w jednym poście wraz z podpisami, które są zarazem linkami do poszczególnych galerii. Aktualizacje będą się pojawiać w kolejności od najnowszej do najstarszej. Zapraszam do oglądania i komentowania zdjęć i postów w poszczególnych galeriach. Jeśli ktoś chciałby skomentować całą kolekcję zawsze może to zrobić w kolejnym poście tego wątku. Edytowane 17 Lipca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Lipca Autor Share Napisano 14 Lipca (edytowane) Czołg pływający PT-76 – 7 Łużycka Dywizja Desantowa – Skala 1:72 – Revell ---> GALERIA 02 sierpnia 2025 Czołg średni Sherman IBY – Pułk Ułanów Karpackich – Skala 1:72 – Uni Models ---> GALERIA 17 lipca 2025 Samochód pancerny Autoblinda 41 – Pułk Ułanów Karpackich – Skala 1:72 – Italeri ---> GALERIA 10 lipca 2025 Ciągnik artyleryjski C4P artylerii ciężkiej - 1 Pułk Artylerii Motorowej - Skala 1:72 - First to Fight ---> GALERIA 29 listopada 2024 Armata polowa GALERI75 mm wz 1897 Schneider - 1 Pułk Artylerii Motorowej - Skala 1:72 - First to Fight ---> GALERIA 29 listopada 2024 Samochód pancerny GM Mk I Otter – 12 Puk Ułanów Podolskich – Skala 1:72 – IBG Models ---> GALERIA 25 czerwca 2024 Samochód ciężarowy Chevrolet C15A Cysterna – 375 Łaźnia polowa II Korpusu – Skala 1:72 – IBG Models ---> GALERIA 9 lipca 2024 Czołg lekki Renault FT 17 – Jednostka nieznana – Skala 1:72 - First to Fight ---> GALERIA 9 lipca 2024 Samochód pancerny Staghound Mk II – Pułk Ułanów Karpackich „Acroma” – Skala 1:72 – RPM ---> GALERIA 17 czerwca 2024 Czołg lekki - T-70 - 1 Brygada Pancerna - Skala 1:72 - Uni Models ---> GALERIA 24 marca 2024 Czołg średni M4A4 Sherman VC - 2 Pułk Pancerny - Skala 1:72 – Airfix ---> GALERIA 21 marca 2024 Samochód ciężarowy FIAT 621 - Nieznana jednostka WP - Skala 1:72 - First to Fight ---> GALERIA 19 marca 2024 Czołg szybki Cromwell Mk IV - 10 Pułk Strzelców Konnych - Skala 1:72 - IBG Models ---> GALERIA 19 marca 2024 Działo samobieżne przeciwlotnicze Crusader Mk III AA - 2 Pułk Pancerny - Skala 1:72 - IBG Models ---> GALERIA 4 marca 2024 Edytowane 4 Sierpnia przez Endrju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca Postanowiłem tutaj wrzucić chwaliposta. Chwalipost mocno spóźniony bo powinien się pojawić około 8 czerwca. Ale do rzeczy. W tym roku na Warszawskim Festiwalu Modelarskim BABARYBA 2025 postanowiłem wystawić swoją kolekcję Pojazdów Wojska Polskiego. Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu kolekcja spodobała się jednemu ze sponsorów i została wyróżniona nagrodą specjalną. To zdjęcia ilustracyjne więc mam nadzieję, że jakość zdjęć mi wybaczycie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Byłem widziałem, piątkę z Andrzejem przybiłem. Zdrowia życzę!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi