Truckerek93 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No co tu dużo mówić. Iveco stoi w Szczecinie, na stacji paliw przy ul. Ku Słońcu. Daje fotki: No to tyle, mam jeszcze parę fotek, jak by ktoś był zainteresowany to piszcie na gg albo PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Zrób porządek z fotami bo monitor mi sie rozjeżdża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Dywan Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Szkoda go, bo fajny jest. Mógłby jeszcze troche pojeździć a nie służyć jako gleba dla mchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Widzę że mamy dzisiaj dzień na odgżewanie kotletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2013 To już przebiło rekord chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Iveco pewnie już zszamane przez rdzę, a temat żywy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2013 Nawet nie wiem czy tam stoi, będę w Szczecinie podjadę na tą stacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi