kermit zaba Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Malowanie już wybrane? Mam propozycję, Szwedzi mieli takie "kanciate" łaty na Viggenach, może lepiej użyć tych barw? Zmniejszyłoby efekt Sci-Fi nie odbierając uroku samemu Grippenowi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 A to super pomysł jest Kermit!!! Chodzi i cosik takiego? Kurde rzeczywiście może wyjść super w tych kolorkach za pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Nie wyświetla mi zdjęcia z Twojego postu, ale pewnie o to chodzi http://www.martinoberg.se/bilder/viggen.jpg Niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Kokpit i fotele malowac na czarno generalnie? Panele na szaro, boki na czarno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Napisz na GG, to prześlę Ci co nieco. Niedawno się tym interesowałem. Z resztą Gripen dalej bardzo mnie pociąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dobra, coś wreszcie zrobiłem. Żywicy nie ma bo i kasy nie było - bo inny model będzie :P Kokpit wyszedł nawet nie tak źle jak się spodziewałem. Wywierciłem dziury za wlotami powietrza bo te ścianki działały mi na nerwy. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Nie wygląda to źle choć zegary jak z kreskówki XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ja nie rozumiem, jak można w tej skali wyprodukować zegary w postaci Kalki. Wygląda... "gorzej od żywicy"... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ja nie rozumiem, jak można w tej skali wyprodukować zegary w postaci Kalki.Ja też właśnie zachodzę w głowę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ok, kadłub sklejony, skrzydła wklejone, model obciążony odpowiednio. Teraz szlifuje dziury. Jakie dokładnie są te kolory z kanciastego Viggena? Nigdzie znaleźć nie mogę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 A może by zrobić malowanko trzecie od góry? Przynajmniej byłoby autentyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Ale to jest prefabryczne? Tzn samolot w ogóle niemalowany? To viggenowskie bardziej mi się podoba, mam koncepcję jak to będę malował. Tylko jakie kolory tam dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 A może dasz mu schemat malowania z naszych F-16 i szachownice? Kokpit aż woła- blaszki, blaszki, blaszki.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 blaszki, blaszki, blaszki.... żywica, żywica, żywica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 blaszki, blaszki, blaszki.... żywica, żywica, żywica.... Korsarz! Fokker! Wyvern! Na Gripena jakoś nie mam weny ostatnio... Nakupiłem tych modeli a nie ma kiedy robić... do tego uzależniłem się od forów modelarskich... i zaczyna mi sie robić skład jak na niektórych fotkach w temacie poczekalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Sorry ale takie moje osobiste odczucie-i naprawdę nie gniewaj się na to co piszę-ale jeśli tworzysz SF to chyba nie ma to wiele wspólnego z Gripenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Przepraszam,nie widziałem SF.Zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi