Mateusz Miarka Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Witam, o to moje wypociny Nie jest idealny..no ale, jest Sam model sklejało się bardzo dobrze, błoto zrobione z mąki i farb humbrola i pactry, malowanie jako podkład h33 a następnie h105, pózniej sido , kalki , i matowy bezbarwny, błoto gdzie niegdzie tez pokryte sidoluxem, żeby sprawiało wrażenie mokrego. Pastwijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 fajny fajniejszy od mojego liczyłem że dasz warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2008 fajny fajniejszy od mojego liczyłem że dasz warsztat Niestety...miałem uszkodzony komputer;/ I niemogłem sie wspierać żadnymi zdjęciami jeszcze 2 zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 a jeszcze jedno, planujesz jakąś podstawke ? taki brudny bez podstawki wygląda dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2008 a jeszcze jedno, planujesz jakąś podstawke ? taki brudny bez podstawki wygląda dziwnie Tak, będzie, juz sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 No, ładne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 no niezly,ladnie upyckany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Według mnie super wygląda, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi