Tromboni Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca (edytowane) Witam zaczynam nowy projekt nissana silvi s13 z firmy tamiya ma on być taki typu vip style czyli gleba, negatyw, bbs. Stoliki i poduszki w środku odpuszczam bo nie podoba mi sie to. Edytowane 31 Lipca przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Mógłbyś się nauczyć pisać firmę i skalę w tytule wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca (edytowane) Okej Edytowane 31 Lipca przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca Mały update powiększyłem nadkola o 2,5mm wiem że się między sobą troche różnią ale mi się podoba, wyszlifowałem również nadlewki oraz kaste, pogłebiłem linie podziału i niestety jestem zmuszony zaszpachlować lewe drzwi ponieważ zrobiłem tam dość dużą rysę. Zdjecia wstawie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) Witam troche udało mi się dzisiaj zrobić wymieniłem starą imitacje turbo na turbine z nissana 300zx. Zdjęcie starej turbiny. Zdjęcie nowej trubiny. Skróciłem również kolumny Mcpersona o 5mm, przerobiłem troche też tzw. Sanki, wywierciłem dziury w wydechu oraz przerobiłem troche płytę podłogową i drążek kierowniczy. Edytowane 1 Sierpnia przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) A i jeszcze mam takie pytanko do was jakie zrobić wnętrze takie jak we vip stylu powinno być czyli jasne kremowe skóry z brązowymi dodatkami czy robić szare wnętrze takie jak w instrukcji? Edytowane 1 Sierpnia przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Twój model, Twoja decyzja. Zrób tak, żeby Tobie, a nie nam, się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia 18 godzin temu, krn78 napisał: Twój model, Twoja decyzja. Zrób tak, żeby Tobie, a nie nam, się podobało. Wiem ale i tak juz się zdecydowałem na jasne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia Porobiłem troche poprawek wnętrza, dokleiłem pedały od nissana 300zx oraz zaszpachlowałem tył foteli i ślady po wypychaczach w tzw. Wannie. Jak coś to narazie nic nie maluje ponieważ chce ten model w całości pomalować w komorze lakierniczej a jak narazie przyszła tylko część materiałów na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia Witam postanowiłem żę zrobię do mojej silvi poszerzenia oraz dokładki na wzór body kita rocket bunny V1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia te wloty powietrza na nadkolu sobie podaruje razem z tymi zderzakami zrobię je poprostu po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia Jednak body kit sobie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia Przyjechała do mnie troche materiału do tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 09:39 Autor Share Napisano wczoraj o 09:39 Witam, przez chwile nic nie wrzucałem ale to nie oznacza że robota stoi w miejscu no to tak przerobiłem lampy na tzw. Bricksy ponieważ tamiya oferuje tylko wersje z soczewkami które mi się strasznie nie podobają przerobiłem również grill na taki typu gtr r32,usunołem jeden katalizator i dokleiłem tłumik SPEC R od firmy Yamamoto, wyszlifowałem podłużnice aby bardziej przypominała orginał oraz dokleiłem takie czarne uchwyty do tylnych siedzień to chyba jest do ich składania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 10:23 Autor Share Napisano wczoraj o 10:23 Jak coś to wracam jednak do pomysłu z poszerzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Te uszka na kanapie to połowa tego co zrobiłeś. Może warto poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi