aqws99 Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Słów kilka o Aligatorku... po otwarciu (tego paskudnego, lichego i z Revellowskim otwarciem ) pudełka, znalazłem dwie ramki, szkło i kalki + instrukcja. Model na pierwszy rzut oka sorawia pozytywne wrażenie, linie wgłębne, nity delikatne, dosyć dużo filigranowych części. Co do zgodności z oryginałem to pewnie sie ktoś wypowie... ale model można polecić. Malowanie zaproponowane jedno ... CZRNY ALIGATOR Pudełko: Instrukcja: Szkło i kalki... Ramki: Przykładowy zoom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 w ubiegłym roku robiłem ten model z okropnego, shortrunowego, wczesnego Amodelu i tak sobie patrzę że poszczególne części są identyczne, tyle że tamten miał kilka małych ramek... hmmm, zadziwiające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2008 tak sobie patrzę że poszczególne części są identyczne No cóż dziwne by było gdyby było inaczej, wkońcu to model tego samego śmigłowca... ale jeżeli ukłąd części w ramkach jest inny to chyba inny jest też model niż ten Amodelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 aqws99 Dlaczego nie podobają ci się pudełka italeri dlamnie to najładniejsze pudełka z wszystkich modeli plastikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2008 Dlaczego nie podobają ci się pudełka italeri No rysunki niezłe... tylko te otwieranie ;) ... boczne mi sie nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 aqws99 Nio tak jest tylko w modelach mniejszych tych do 30 zł potem już są 2 częściowe ,też nie lubię tych otwieranych z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi