Baldigozz Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Model kupiony specjalnie na użytek tego konkursu. To nowy model Italeri choć chyba oparty częściowo na starszych zestawach. Planuję dokupić jeszcze blaszki Eduarda do ciężarówki i jak już będę je miał poszerzę in-boxa. Na razie tyle: Planuję zrobić w polskich barwach korzystając na razie z tych zdjęć. Będę jeszcze szukał następnych. Zdjęcia pochodzą z publikacji Od "Acromy" do "Zwycięzcy" - autor Andrzej Antoni Kamiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Witaj model jest w całości oparty na startych zestawach ,z tego co się orietuję bedford to chyba wyrób airfixa . Ogółem mówiąc model revelacyjny nie jest czeka cię sporo szpachlowania ale efekt jest tego wart ,powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Faktycznie, model wymaga sporej ilości szpachlowania i piłowania. Na razie postawiłem ramę podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 bliski memu sercu /i oku bo obok tez lezy/ pojazd Ciekaw jestem jak Ci wyjdzie... Jak masz jakies fajne foty tegoz pojazdu to wrzucaj na pewno sie przydadza. pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Wreście coś tu ruszyło będę oglądał z zaintersowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Zapodaję parę świeższych fotek. Niestety faktycznie trzeba trochę dłubać przy nim ale jakoś to idzie. Na razie zatrzymałem się na pace, trzeba ją pracowicie wyszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi