crustian Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 (edytowane) Jak wiadomo żadko dodaje się do modeli siedzącego pilota w skali 1:72.Czy ktoś wie co na to można zaradzić? Bo mnie męczy jak mam model a w kokpicie pusto Edytowane 3 Września 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Jak potrzebowałem swego czasu pilota, to wypełniłem kupon do bezpłatnego zamówienia uszkodzonych/zgubionych części z jakiegoś modelu Hellera czy Airfixa, gdzie jako numer zgubionej części podałem numer figurki pilota. Wysłałem i po około 2 tygodniach miałem co chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 Dzięki za info, kurna nie pomyślałem o tym Ale tych kuponów to muszę nazbierać kilka.Czy są jeszcze jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Jeśli szukacie figurek w skali 1:72 to zaglądajcie do poniższych serwisów: Plastic Soldier Review oraz Soldatini online. Z żywicy chyba CKM coś robiło, a może to MIG, a może to Goffy? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Września 2006 Autor Share Napisano 6 Września 2006 A jakąś łatwiejszą stronkę masz? bo mi nie idzie o figurki wojsk itp tylko pilotów do samolotów i śmigłowców i to w pozycji siedziącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Chyba łatwiejszej się nie da... Masz szczęście, akurat dodali opcję wyszukiwania na Plastic Soldier Review. Kliknij http://www.plasticsoldierreview.com/ActivePages/Search.aspx wpisz pilot, oglądaj figurki i se wybierz jaki Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2006 niestety na załączonej stronie nie ma takiej oferty :(.i wogóle przecząsnąłem chyba cały internet i nietylko.nikt nie robi takiego czegoś.jest nisza na rynku którą można wypełnić.aż dziwne ,że jeszcze nikt nie wpadł na to. jedyne rozwiązania o których usłyszałem to przerabianie dostepnych figurek.porażka,no cóż może ktoś kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 A jakich poszukujesz? IIWW, współczesnych, bojwych, cywilnych. Wszystko ze wszystkich się da zrobić. Ja nie używam ich, ze względu na budową wnętrz. Jak Cię interesuje, to poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 12 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2006 2 wojna światowa ogólnie .niemcy ,japońcy alianci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 jak do tej pory nic się nie zmieniło,szukajcie a znajdziecie...hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renegat_2008 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 TUTAJ zestaw personelu i pilotów z 2 W.Ś. RAF który ma się pojawić w listopadzie- ma zawierać siedzących pilotów do kokpitów. A TU nowy zestaw Luwftwaffe dostępny również od listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 No to po 5latach!!! mam odpowiedź, która mnie dopiero usatysfakcjonowała: http://www.pjproduction.net/category/figures-172/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi