crustian Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 (edited) Jak wiadomo żadko dodaje się do modeli siedzącego pilota w skali 1:72.Czy ktoś wie co na to można zaradzić? Bo mnie męczy jak mam model a w kokpicie pusto Edited September 3, 2006 by Guest Quote
Toff Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Jak potrzebowałem swego czasu pilota, to wypełniłem kupon do bezpłatnego zamówienia uszkodzonych/zgubionych części z jakiegoś modelu Hellera czy Airfixa, gdzie jako numer zgubionej części podałem numer figurki pilota. Wysłałem i po około 2 tygodniach miałem co chciałem. Quote
crustian Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Dzięki za info, kurna nie pomyślałem o tym Ale tych kuponów to muszę nazbierać kilka.Czy są jeszcze jakieś inne pomysły? Quote
dormitor Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jeśli szukacie figurek w skali 1:72 to zaglądajcie do poniższych serwisów: Plastic Soldier Review oraz Soldatini online. Z żywicy chyba CKM coś robiło, a może to MIG, a może to Goffy? ;) Quote
crustian Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 A jakąś łatwiejszą stronkę masz? bo mi nie idzie o figurki wojsk itp tylko pilotów do samolotów i śmigłowców i to w pozycji siedziącej Quote
dormitor Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Chyba łatwiejszej się nie da... Masz szczęście, akurat dodali opcję wyszukiwania na Plastic Soldier Review. Kliknij http://www.plasticsoldierreview.com/ActivePages/Search.aspx wpisz pilot, oglądaj figurki i se wybierz jaki Ci pasuje. Quote
crustian Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 niestety na załączonej stronie nie ma takiej oferty :(.i wogóle przecząsnąłem chyba cały internet i nietylko.nikt nie robi takiego czegoś.jest nisza na rynku którą można wypełnić.aż dziwne ,że jeszcze nikt nie wpadł na to. jedyne rozwiązania o których usłyszałem to przerabianie dostepnych figurek.porażka,no cóż może ktoś kiedyś... Quote
fiedotow Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A jakich poszukujesz? IIWW, współczesnych, bojwych, cywilnych. Wszystko ze wszystkich się da zrobić. Ja nie używam ich, ze względu na budową wnętrz. Jak Cię interesuje, to poszukam. Quote
crustian Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 2 wojna światowa ogólnie .niemcy ,japońcy alianci. Quote
crustian Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 jak do tej pory nic się nie zmieniło,szukajcie a znajdziecie...hehehe... Quote
Renegat_2008 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 TUTAJ zestaw personelu i pilotów z 2 W.Ś. RAF który ma się pojawić w listopadzie- ma zawierać siedzących pilotów do kokpitów. A TU nowy zestaw Luwftwaffe dostępny również od listopada. Quote
crustian Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 No to po 5latach!!! mam odpowiedź, która mnie dopiero usatysfakcjonowała: http://www.pjproduction.net/category/figures-172/ Quote
Recommended Posts