Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak wiadomo żadko dodaje się do modeli siedzącego pilota w skali 1:72.Czy ktoś wie co na to można zaradzić? Bo mnie męczy jak mam model a w kokpicie pusto

Edytowane przez Gość
Napisano

Jak potrzebowałem swego czasu pilota, to wypełniłem kupon do bezpłatnego zamówienia uszkodzonych/zgubionych części z jakiegoś modelu Hellera czy Airfixa, gdzie jako numer zgubionej części podałem numer figurki pilota. Wysłałem i po około 2 tygodniach miałem co chciałem.

Napisano

Dzięki za info, kurna nie pomyślałem o tym Ale tych kuponów to muszę nazbierać kilka.Czy są jeszcze jakieś inne pomysły?

Napisano

A jakąś łatwiejszą stronkę masz? bo mi nie idzie o figurki wojsk itp tylko pilotów do samolotów i śmigłowców i to w pozycji siedziącej

• 3 months later...
Napisano

niestety na załączonej stronie nie ma takiej oferty :(.i wogóle przecząsnąłem chyba cały internet i nietylko.nikt nie robi takiego czegoś.jest nisza na rynku którą można wypełnić.aż dziwne ,że jeszcze nikt nie wpadł na to. jedyne rozwiązania o których usłyszałem to przerabianie dostepnych figurek.porażka,no cóż może ktoś kiedyś...

Napisano

A jakich poszukujesz? IIWW, współczesnych, bojwych, cywilnych. Wszystko ze wszystkich się da zrobić. Ja nie używam ich, ze względu na budową wnętrz. Jak Cię interesuje, to poszukam.

Napisano

2 wojna światowa ogólnie .niemcy ,japońcy alianci.

• 2 years later...
Napisano

jak do tej pory nic się nie zmieniło,szukajcie a znajdziecie...hehehe...

Napisano
TUTAJ zestaw personelu i pilotów z 2 W.Ś. RAF który ma się pojawić w listopadzie- ma zawierać siedzących pilotów do kokpitów. A TU nowy zestaw Luwftwaffe dostępny również od listopada.
  • 1 year later...