gryfuniu Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Cześć, poszukuję / kupię wnętrze wieży w 1/35 z Takoma. Dokładnie chodzi o okrągłą podłogę wieży "koszyk" z wyposażeniem, elementami, który jest złączony z podstawą wieży, są to części z ramek U i R. Informację proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia (edytowane) W dniu 3.08.2025 o 10:48, gryfuniu napisał: Cześć, poszukuję / kupię wnętrze wieży w 1/35 z Takoma. Dokładnie chodzi o okrągłą podłogę wieży "koszyk" z wyposażeniem, elementami, który jest złączony z podstawą wieży, są to części z ramek U i R. Informację proszę na priv. Mam ale muszę przejrzeć czy kompletne jest wszystko. Tego akurat nie robiłem we wnętrzu Tygrysa więc powinno być. Prześlę zdjęcia ramek z częściami jak chcesz. Edytowane 5 Sierpnia przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryfuniu Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia (edytowane) wysłałem priv Edytowane 5 Sierpnia przez gryfuniu priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi