Arcadio Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Drugi model w życiu. Walczyłem z blaszkami po raz pierwszy i jest to ciężkie zajęcie. Dodałem worki z piaskiem od Green stuff.Używałem farb Tamiya i pigmentów wietnamskich w płynie od AK oraz proszkowych od Vallejo. W użyciu też panel liner od Tamiya. Jestem zadowolony i oczywiście dziękuję za wszelkie rady i informacje zwrotne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Mnie osobiście się podobaFajne brudzenie choć wydaje mi się że troszkę się błyszczy pancerz,ale to może być spowodowane lampą błyskową z aparatu.Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia 2 godziny temu, Wujciobryan napisał: troszkę się błyszczy pancerz To akurat w przypadku maszyn z Wietnamu nie jest problem. Raz, że farba była półmatowa, więc w miarę czysta może się błyszczeć. Druga sprawa, że czołg może po prostu być mokry. Wyszedł ładnie, gratulacje! Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcadio Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia Godzinę temu, pmroczko napisał: To akurat w przypadku maszyn z Wietnamu nie jest problem. Raz, że farba była półmatowa, więc w miarę czysta może się błyszczeć. Druga sprawa, że czołg może po prostu być mokry. Wyszedł ładnie, gratulacje! Pozdrawiam Paweł Użyłem lakieru satynowego, bo w Wietnamie tak jak piszesz stosowali półmatowe farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi