luśnia Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Figurka 54 mm hiszpańskiej firmy Andrea Miniatures .Jedna z lepszych figurek tej firmy,fajnie że gościu jest troszkę "sponiewierany" Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 jak żywy Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Oddzielaj poszczególne fotki enterem , nie będzie tak rozciągało strony. Figurki chłopie robisz zajefajne. Cóż w końcu zawód modelarz Najgorzej że nie ma się do czego przyczepić ... Już wiem oberwany fragment tuniki (?) jest jakiś taki grubaśny - ewidentne czepiactwo. Napisz troszkę o technikach malowania, bo efekty znamienite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Figurka bardzo ciekawa, fajnie jest zrobiona zbroja. A jedyne co mi się nie podoba to,no właśnie co? Naprawdę piękna figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Figura kosmiczna jedyne co mi się nie podoba to to że ja tak nie umiem lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi