luśnia Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Figurka 54 mm hiszpańskiej firmy Andrea Miniatures .Jedna z lepszych figurek tej firmy,fajnie że gościu jest troszkę "sponiewierany" Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj
Corsair Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Oddzielaj poszczególne fotki enterem , nie będzie tak rozciągało strony. Figurki chłopie robisz zajefajne. Cóż w końcu zawód modelarz Najgorzej że nie ma się do czego przyczepić ... Już wiem oberwany fragment tuniki (?) jest jakiś taki grubaśny - ewidentne czepiactwo. Napisz troszkę o technikach malowania, bo efekty znamienite. Cytuj
Ar2r Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Figurka bardzo ciekawa, fajnie jest zrobiona zbroja. A jedyne co mi się nie podoba to,no właśnie co? Naprawdę piękna figurka. Cytuj
TomaszDudek Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Figura kosmiczna jedyne co mi się nie podoba to to że ja tak nie umiem lol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi