kozi84 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Cześć, przerabiam model naczepy prawdopodobnie revela racing team na lowboy i natknołem sie na mały problem. W czym te wymiary sa na obrazkach, bo napewno nie w cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Prawdopodobnie w calach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Prawdopodobnie w calach. Tam jest chyba ich znaczek Edit: Ubiegłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 aha, a to jak na cm przeliczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że cal to 2,2 albo 2,4 centymetra. Sprawdź na Wikipedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 wejdź na http://www.google.pl i w wyszukiwarke wpisz np: 4 cale = i szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Z tego co poszukałem to jest tak : "1 cal = 2,54 centymetra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 no ok zgadza sie , thanks jak skoncze wstawie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi