Adrianowro Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2008 Dalsze prace przy podłozu i pigmentach i maskowaniu baboli Stan na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Hej Adrian -mała rada, wywal te krzaki i kup sobie gruby konopny sznur, lub pęki uzywane w hydraulice do uszczelniania rur. Ta ten włos jest delikatny, będzie dużo fajniej. PS. Fotograf ze nie słaby ale prześwietlasz zdjęcia, nie rób ich z lampą albo oddal zródło światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2008 Hej Adrian -mała rada, wywal te krzaki i kup sobie gruby konopny sznur, lub pęki uzywane w hydraulice do uszczelniania rur. Ta ten włos jest delikatny, będzie dużo fajniej. Mówisz o tych większych ? Kurcze w rzeczywistości nie wyglądają tak źle, a brakuje mi jakiegoś zróżnicowania. Nie chce natomiast iść w zielone krzaki bo to ma być zimo-wiosna bardziej. Czyli błoto, szaro i do d..... Mniejsza"trawa" to są właśnie hydrauliczne pakuły. PS. Fotograf ze nie słaby ale prześwietlasz zdjęcia, nie rób ich z lampą albo oddal zródło światła. Tak wiem ,ze foty nie powalają.Musze przywieść z roboty dodatkowe oświetlenie. Nie robiłem ich z lampą tylko za blisko cykałem.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Ciąg dalszy mojego monologu Przytaszczyłem druga lampkę z pracy foty powinny być lepsze. Jakoś nie moge bardziej przydymić pigmentami boku wieży. Ziemia czeka na zakup Still water aby otrzymać kałuże i ściek w samym rowie. Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak się robi takie wilgotne( tłuste) zacieki - plamy na pojazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Możesz użyć transparentnej czarnej to do mokrych plam, a do tłustych to błyszczącej czarnej ( jako smar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Za Czakiem - eksperymentuje z błotnym sidoluxem z dodatkiem Gunze mud. Zobaczę jak bardzo ubędzie po wyschnięciu i wtedy podejmę decyzje czy dolać ponownie sidoluxu czy może położyć warstwę still water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 CD. Doszła tabliczka - schnie potem ją pomęczę Dalsze prace nad zaciekami rdzy na podstawce. Wtopienie przedniego pancerza w grunt- błotko tam i uwdzie. Osmoliłem wieże i dodałem rdzy na łóżkach ochronnych. Zróżnicowanie błota i dodatnie kałuż oraz powolne nawadnianie "rowa" Pomęczyłem trochę balans bieli w aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi