Staryfajter1954 Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia (edytowane) Starfighter ukończony to pora brać się za kolejny projekt. Tym razem w ramach kolorowej kolokacji współczesnych maszyn wojskowych na warsztat trafia Mirage 2000C w skali 1/48 z Hellera. Jest to typowy zestaw francuskiego producenta z lat 90 z wklęsłymi liniami podziałowymi. Nie jest to jakiś cud modelarskiego projektowania zestawów ale ja spróbuję zbudować z niego fajny model ślicznego Mirage 2000C. Na początek pasowanie i składanie na sucho. Jakoś takoś to się składa choć szału nie ma ale przecież dam radę bo nie takim zestawom dawałem radę :). Jedziemy z tym koksem ! Edytowane 9 Sierpnia przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Dlaczego 2 wątki są te same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 15 Sierpnia Autor Share Napisano 15 Sierpnia W dniu 9.08.2025 o 22:35, DamianosPL napisał: Dlaczego 2 wątki są te same? Sam nie wiem. Trzeba poprosić o usunięcie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 15 Sierpnia Autor Share Napisano 15 Sierpnia @Administrator proszę o usunięcie tego konkretnego wątku ponieważ są dwa takie same powstałe w wyniku jakiegoś błędu. Tego wątku nie będę rozwijał ale będę rozwijał wątek drugi. Ten wprowadza niepotrzebnie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi