MiloszKr Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 A wiec i ja dołączam się do waszej zabawy. Nie na palam sie na wygraną a na czystą zabawę. Bo o to tutaj chodzi Co do modelu a leży już długi czas i pomyślałem sobie że pora go złożyć Model można wykonać z silniczkiem których został dołączony wraz z osprzętem modelu. Prawdziwy pojazd ścigał się w wyścigach amerykańskiej serii . A teraz koniec zamulania fotki oryginału: No i In-Box: Myślę że taki prosty model uda mi się sklecić w 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Model i owszem bardzo prosty. Jak dla mnie bryła jest więcej niż okropna. Zobaczymy jak ci to obrzydlistwo wyjdzie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 ciekawy temat no i niezły klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Zapachniało Grupą 5 ;) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi