okonek Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 (edytowane) Czesc. Przedstawiam pierwszego czystego malucha prosto ze stajni Pit Road. Pisze czystego bo z wypraskami tego producenta mialem juz ostatnio okazje sie zapoznac w modelach Trumpetera i Dragona ( seria okretow typu Kirov i Sovremenny ). Jakosc wyprasek w miare dobra. Troche w/g mnie niezbyt przemyslane polaczenie w jednej czesci burt pokladu oraz nadbudowek co przy modelu takiej wielkosci wymusza uzycie pedzla. Zestaw i kalki umozliwiaja wykonanie pierwszych dwoch okretow z tej seri czyli Udaloya oraz Wice Admirala Kulakova w roznych okresach ich sluzby . Ciekawostka jest dodanie na drugiej ramce z uzbrojeniem dla roznych typow radzieckich i rosyjskich okretow czesci dla wykonania w tej skali jakiegos robota podwodnego ( typu jeszcze nie rozpoznalem ) oraz BMP-2 widoczny na ostatniej fotce ramki po lewej stronie na dole PS. Relacja juz niedlugo Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 A co tam robi BWP jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Września 2006 Autor Share Napisano 2 Września 2006 Nie mam pojecia. Pit Road robi takie niespodzianki dla modelarzy. W modelu okretu podwodnego typu OSKAR dodaja np. kilka amerykanskich samolotow w tej samej skali. Pewnie po to aby moc sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 możesz nasiać gdzie go kopiłeś (mam Udaloy'a firmy S-Mars ale wolał bym go mieć ale w wersji "water line") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 Oj dawno to bylo i w tej chwili go tam nie widze www.nntmodell.com Pozostaje ebay albo czekanie na trumpka az go wypusci z pelnym kadlubem. (mam Udaloy'a firmy S-Mars ale wolał bym go mieć ale w wersji "water line") Wystarczy obciac to brzydkie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi