okonek Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 (edited) Czesc. Przedstawiam pierwszego czystego malucha prosto ze stajni Pit Road. Pisze czystego bo z wypraskami tego producenta mialem juz ostatnio okazje sie zapoznac w modelach Trumpetera i Dragona ( seria okretow typu Kirov i Sovremenny ). Jakosc wyprasek w miare dobra. Troche w/g mnie niezbyt przemyslane polaczenie w jednej czesci burt pokladu oraz nadbudowek co przy modelu takiej wielkosci wymusza uzycie pedzla. Zestaw i kalki umozliwiaja wykonanie pierwszych dwoch okretow z tej seri czyli Udaloya oraz Wice Admirala Kulakova w roznych okresach ich sluzby . Ciekawostka jest dodanie na drugiej ramce z uzbrojeniem dla roznych typow radzieckich i rosyjskich okretow czesci dla wykonania w tej skali jakiegos robota podwodnego ( typu jeszcze nie rozpoznalem ) oraz BMP-2 widoczny na ostatniej fotce ramki po lewej stronie na dole PS. Relacja juz niedlugo Edited June 3, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 A co tam robi BWP jakiś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 Nie mam pojecia. Pit Road robi takie niespodzianki dla modelarzy. W modelu okretu podwodnego typu OSKAR dodaja np. kilka amerykanskich samolotow w tej samej skali. Pewnie po to aby moc sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treevill Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 możesz nasiać gdzie go kopiłeś (mam Udaloy'a firmy S-Mars ale wolał bym go mieć ale w wersji "water line") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted October 8, 2008 Author Share Posted October 8, 2008 Oj dawno to bylo i w tej chwili go tam nie widze www.nntmodell.com Pozostaje ebay albo czekanie na trumpka az go wypusci z pelnym kadlubem. (mam Udaloy'a firmy S-Mars ale wolał bym go mieć ale w wersji "water line") Wystarczy obciac to brzydkie na dole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts