gulus Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Model zawiera około 180 części (według producenta 182, ale nie liczyłem). Model kupowałem, będąc w jakiejś podróży służbowej i nie miałem możliwości zabrania ze sobą pudełka, które było olbrzymie, jak na model w skali 1/72 (i sporo za duże w stosunku do ilości i wielkości wyprasek), dla tego nie ma fotki pudełka. Dołączone kalkomanie pozwalają na wykonanie tylko pojazdów z jednostek niemieckich, ale ja, jeśli zacznę ten model, to zrobię z polskimi oznaczeniami. Zapłaciłem za niego około 80 - 85 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Pudełko faktycznie wielgachne jak na tę skalę, sam byłem bardzo zaskoczony gdy zobaczyłem, sprzedawca musiał mnie upewnić Zapowiada się chyba sporo roboty przy układzie jezdnym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Przyznam się, że nie analizowałem tego modelu pod kątem sklejalności i wierności odwzorowania. Zbyt szybko za niego się nie wezmę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Chodziło mi raczej o to, że jest sporo elementów w tym podwoziu, chyba właśnie układ jezdny i sam most wymagają najwięcej pracy przy sklejaniu. O jakość i dopasowanie chyba się nie trzeba tu martwić - gdy weźmie się pod uwagę revellovskiego leoparda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts