gulus Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Model zawiera około 180 części (według producenta 182, ale nie liczyłem). Model kupowałem, będąc w jakiejś podróży służbowej i nie miałem możliwości zabrania ze sobą pudełka, które było olbrzymie, jak na model w skali 1/72 (i sporo za duże w stosunku do ilości i wielkości wyprasek), dla tego nie ma fotki pudełka. Dołączone kalkomanie pozwalają na wykonanie tylko pojazdów z jednostek niemieckich, ale ja, jeśli zacznę ten model, to zrobię z polskimi oznaczeniami. Zapłaciłem za niego około 80 - 85 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 Pudełko faktycznie wielgachne jak na tę skalę, sam byłem bardzo zaskoczony gdy zobaczyłem, sprzedawca musiał mnie upewnić Zapowiada się chyba sporo roboty przy układzie jezdnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2006 Przyznam się, że nie analizowałem tego modelu pod kątem sklejalności i wierności odwzorowania. Zbyt szybko za niego się nie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Chodziło mi raczej o to, że jest sporo elementów w tym podwoziu, chyba właśnie układ jezdny i sam most wymagają najwięcej pracy przy sklejaniu. O jakość i dopasowanie chyba się nie trzeba tu martwić - gdy weźmie się pod uwagę revellovskiego leoparda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi