Gregor Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Siema. Długo się zastanawiałem , ale postanowiłem wrzucić zdjęcia "flitzera" . Model malowany pędzelkiem , farbami revellowskimi . Wady , które widzi moje "niedoświadczone oko" to fatalne ślady pędzla , szpara koło silnika , ubrudzona szybka i farba w szczelinach , resztę zostawiam wam . Liczę na dużo konstruktywnej krytyki , co robię źle itd. Dodam tylko , że jest to jeden z pierwszych moich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Było by ładnie gdyby nie to ze troszkę farby za grubo i cos się rozkleiło przy dyszy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 A jak są wykonane te czerwone paski na ogonie? To chyba nie jest farba. Na siódmej fotce wygląda mi to na taśmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Czerwone paski na ogonie to kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Tak myślałem. Wydawało mi się że to taśma Zresztą mniejsza oto Ogółem modelik jak na jeden z pierwszych to niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Ogółem modelik jak na jeden z pierwszych to niezły Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi