PiotrLan Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Jako nowy Forumowicz mam pytanie czy ktoś wie gdzie i za ile można kupić model polskiego Pzl P-62 oraz Pzl P-50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 P-62 nie znalazłem. Jastrząb w sklepie Martola ( W-wa , ul. Kielecka ) , skala 1:72 , cena 50zł + ew.przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Jako nowy Forumowicz mam pytanie czy ktoś wie gdzie i za ile można kupić model polskiego Pzl P-62 oraz Pzl P-50?? PZL P-62 to Choroszy Modelbud. Bardzo ładny, rzekłbym nawet piękny model. http://www.modelbud.pl/modelbud/kataloga/a55.htm Natomiast Jastrząb z Eurimodelu (czy jak tam się to nazywa? Accura, czy jeszcze inaczej) jest wstrętny (kształty zaczerpniete z jakichś rysunków z lat 60tych) i raczej niesklejelny. Radziłbym się zaopatrzyć w model Broplanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrLan Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Dzięki Wam za odpisanie Z tego co wiem to modele Choroszy Modelbud są po około 70 zł :( A masz jakieś namiary na ten model Broplanu bo nie moge go znaleźć? A Ty Avi masz napisy po hebrajsku i Menore jako zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi