tornado Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki misiek14pl za zdjęcia ale właściwie nic nie wnoszą do tematu bo malowanie robię jak powyżej, a zdjęć i linków do stron u mnie mnogo Ps. Prace narazie stoją, jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniego naczynka co by kaste można było zamoczyć w DOT-3. Cytuj
kozi84 Napisano 23 Stycznia 2009 Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki misiek14pl za zdjęcia ale właściwie nic nie wnoszą do tematu bo malowanie robię jak powyżej, a zdjęć i linków do stron u mnie mnogo Ps. Prace narazie stoją, jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniego naczynka co by kaste można było zamoczyć w DOT-3. a dlaczego chcesz zmyc farbę? Przecież jest ładna. Cytuj
tornado Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Napisano 23 Stycznia 2009 a dlaczego chcesz zmyc farbę? Przecież jest ładna. Niechcący zahaczyłem modelem o kant stołu, w rezultacie oderwała się listwa ozdobna razem z farbą. Teraz są brzydkie ubytki w lakierze, a nie chce mi się tego szpachlować - chociaż kto wie, może to mniej czasu zajmie Cytuj
StanLog Napisano 23 Stycznia 2009 Napisano 23 Stycznia 2009 Kolejnym Pojazdem cywilnym będziesz nas zaskakiwać tornado :P . Jeśli pozwolisz, to "siądem se" i poobserwuję jak powstaje klasyk . Kocham stare auta . No i oczywiście japońce też, ale z lat 90 :P Cytuj
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Napisano 24 Stycznia 2009 No szkoda Chevroleta, ale przecież p. Andrzej nie z takimi problemami sobie radził Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi