tornado Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki misiek14pl za zdjęcia ale właściwie nic nie wnoszą do tematu bo malowanie robię jak powyżej, a zdjęć i linków do stron u mnie mnogo Ps. Prace narazie stoją, jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniego naczynka co by kaste można było zamoczyć w DOT-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki misiek14pl za zdjęcia ale właściwie nic nie wnoszą do tematu bo malowanie robię jak powyżej, a zdjęć i linków do stron u mnie mnogo Ps. Prace narazie stoją, jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniego naczynka co by kaste można było zamoczyć w DOT-3. a dlaczego chcesz zmyc farbę? Przecież jest ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 a dlaczego chcesz zmyc farbę? Przecież jest ładna. Niechcący zahaczyłem modelem o kant stołu, w rezultacie oderwała się listwa ozdobna razem z farbą. Teraz są brzydkie ubytki w lakierze, a nie chce mi się tego szpachlować - chociaż kto wie, może to mniej czasu zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Kolejnym Pojazdem cywilnym będziesz nas zaskakiwać tornado :P . Jeśli pozwolisz, to "siądem se" i poobserwuję jak powstaje klasyk . Kocham stare auta . No i oczywiście japońce też, ale z lat 90 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No szkoda Chevroleta, ale przecież p. Andrzej nie z takimi problemami sobie radził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi