MWALLO Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Witam! Równorzędnie z Famo wykonuje takiego malucha w skali 1:48. Model zostanie zwaloryzowany metalowymi gąskami Friulmodel (ATL-4805), metalową lufą oraz blaszkami frmy Hauler. Póki co maluje, a w zasadzie brudzę "wanne". Prace powoli posówają się do przodu, na chwilę obecną "wanna" wygląda w ten sposób: Wszelkie sugestie mile widziane Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Jak na razie wanna wygląda nie źle. Czekamy na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 No Michał miło znów widzieć Cię przy pracy, czekam na postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 No kurde, jak to jest, że Ty i inni tak dobrze umiecie wybrudzić model, a szczególnie wanne?? Tylko pozazdrościć umiejętności. Będę często wpadał i podpatrywał prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Siemka Michał czym robisz te ładne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Witam !! No cóż, leże w wyrku z 39-cio stopniową temperaturą, ale mimo wszystko powoli posuwam pracę do przodu. Zmontowałem, odtłuściłem friule, następnie wykąpałem je w "Blacken-it". Wanne podrasowałem troszkę pigmentami, swoją drogą jeszcze troszkę uwagi trzeba będzie jej poświęcić Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 .... a po co ci płyn do czyszczenia tarcz hamulcowych?? tak dobrze odtłuszcza czy co ??!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Płyn został mi po motorze, postanowiłem spróbować - sprawdził się w roli "odtluszczacza". Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi