Deco Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 (edytowane) Na prośbe kolegi paws wstawiam fotki tempesta którego zrobiłm już jakiś czas temu! Jak na pędzlowane kamo to mi nawet wyszło model ma klka baboli z moje strony .Nie pomalowałem owiewki bo niechciałem jej zniszczyć przez upapranie farbą! Na skrzydzłach nie namalowałem żóltych pasków itd. Mogło byc lepiej ale aż tak źle nie jest! Wielkie podziękowanie należy sie koledze Danielowi icemanowi Gronowskiemu za więlką pomoc przy tym modelu!! ;o) Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Nie wiedziałem jeszcze wtedy co to sido i płyny do nakładanie aklek dlatego tak sie błyszczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Szkoda tej kabinki, nie da się jej teraz pomalować? Tak, żeby szkód w modelu nie narobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Kabinke da się pomalowac przy najbliższej okazji to zrobię bo przykleiłem ją wikolem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 To albo zakup maski do tempesta-cena około 5-6zł i malowanie to przysłowiowa bułeczka z masełkiem, albo użyj taśmy maskującej i z niej je wykonaj. Malowanie b. ładne,gładka powierzchnia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Weź areograf i popsikaj pół matowym bezbarwnym lakierem. Kalki przestaną się błyszczeć. Warto... nawet po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 Weź areograf i popsikaj pół matowym bezbarwnym lakierem. Kalki przestaną się błyszczeć. Warto... nawet po latach Najpierw trzeba go mieć !w tym roku napewno aero zakupie i tak zrobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi