Deco Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Na prośbe kolegi paws wstawiam fotki tempesta którego zrobiłm już jakiś czas temu! Jak na pędzlowane kamo to mi nawet wyszło model ma klka baboli z moje strony .Nie pomalowałem owiewki bo niechciałem jej zniszczyć przez upapranie farbą! Na skrzydzłach nie namalowałem żóltych pasków itd. Mogło byc lepiej ale aż tak źle nie jest! Wielkie podziękowanie należy sie koledze Danielowi icemanowi Gronowskiemu za więlką pomoc przy tym modelu!! ;o) Edited January 15, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Nie wiedziałem jeszcze wtedy co to sido i płyny do nakładanie aklek dlatego tak sie błyszczą! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Szkoda tej kabinki, nie da się jej teraz pomalować? Tak, żeby szkód w modelu nie narobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Kabinke da się pomalowac przy najbliższej okazji to zrobię bo przykleiłem ją wikolem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paws Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 To albo zakup maski do tempesta-cena około 5-6zł i malowanie to przysłowiowa bułeczka z masełkiem, albo użyj taśmy maskującej i z niej je wykonaj. Malowanie b. ładne,gładka powierzchnia. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian_anna Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Weź areograf i popsikaj pół matowym bezbarwnym lakierem. Kalki przestaną się błyszczeć. Warto... nawet po latach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 Weź areograf i popsikaj pół matowym bezbarwnym lakierem. Kalki przestaną się błyszczeć. Warto... nawet po latach Najpierw trzeba go mieć !w tym roku napewno aero zakupie i tak zrobie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts