gumis Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Witam. Chciałbym zaprezentować mojego kw1. Model w 35 z tamki. Z góry przepraszam za jakość zdjęć Model jest już posidoluxowany dla tego sie świeci. Ostatnie zdjęcie to zacieki powstałe po biedronce. Efekt oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Model czysto sklejony i pomalowany, dobra robota jak na razie. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Wygląda całkiem całkiem zrób zwisy gąsek i git będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Tomek to są gąski z gumy. Próbowałem zwisy ale nie bardzo się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Tomek to są gąski z gumy. Próbowałem zwisy ale nie bardzo się dało A tam gadasz, wszystko się da nawet z gumy, wystarczył super glue... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 Otóż szlachcik przykleiłem gąski do rolek na super glue. No dobra postaram się jeszcze z nimi powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Może spróbuj włożyć między gąski a model jakieś kawałki patyków/papierków i zostaw tak na powiedzmy cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Tomek właśnie tak robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Hmm to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Jesli te gesi sa juz napiete na maxa, to nie widzę przyszłości w próbach układania. Co do gum i Ca, niestety, niewszystkie gumy sie im poddają. Na Twoim miejscu skoncentrowałbym się na wykończeniu malarskim modelu, byc może uda Ci się zorganizować kase na jakieś zamienniki taśm- za czas jakiś. Kupisz debonder, zmyjesz to CA, które już dałeś na kółka , zretuszujesz na nowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 Rafał zobacze co jeszcze da się zrobić. Co do malowania jestem na etapie biedronkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi