Treevill Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Model bardzo ładnie wykonany (nie widzie żadnych ubytków w częściach) a i cieszy oko blaszka (maszt , radar , dźwig , dwie wyrzutnie , drabinka i łańcuch) pudełko instrukcja kadłub blaszka drobnica w zestawie wkradł się pewien błąd. Zamiast czterech pojedynczych wyrzutni torped są dwie podwójne. Mi to nie przeszkadza bo będę robił wersje rosyjską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 instrukcja montażu powala... dobrze, że jest w zestawie dedykowana blaszka mimo, że skromna to zawiera podstawowe detale Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Gdzieś, głęboko w szafie mam coś podobnego. Niestety bez tych drobnych części ale za to z pełnym kadłubem. Jak znajdę to pokaże. Zeskanuj proszę te fototrawki. Jak kiedyś ruszę to miałbym już jakiś podkład jak wyglądał maszt itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 skanera nie mam ale zrobiłem fotkę idealnie od góry. żeby dać Ci pogląd na wielkość części napisze ze wysokość masztu wynosi 7 mm a inboxa zapodaj ... może przyda się przy budowie mojego Parchima. Zawsze można podejrzeć na detale których mógł nie umieścić Kombrig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi