Treevill Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Model bardzo ładnie wykonany (nie widzie żadnych ubytków w częściach) a i cieszy oko blaszka (maszt , radar , dźwig , dwie wyrzutnie , drabinka i łańcuch) pudełko instrukcja kadłub blaszka drobnica w zestawie wkradł się pewien błąd. Zamiast czterech pojedynczych wyrzutni torped są dwie podwójne. Mi to nie przeszkadza bo będę robił wersje rosyjską. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 instrukcja montażu powala... dobrze, że jest w zestawie dedykowana blaszka mimo, że skromna to zawiera podstawowe detale Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Gdzieś, głęboko w szafie mam coś podobnego. Niestety bez tych drobnych części ale za to z pełnym kadłubem. Jak znajdę to pokaże. Zeskanuj proszę te fototrawki. Jak kiedyś ruszę to miałbym już jakiś podkład jak wyglądał maszt itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treevill Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 skanera nie mam ale zrobiłem fotkę idealnie od góry. żeby dać Ci pogląd na wielkość części napisze ze wysokość masztu wynosi 7 mm a inboxa zapodaj ... może przyda się przy budowie mojego Parchima. Zawsze można podejrzeć na detale których mógł nie umieścić Kombrig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts