gustlik Napisano Piątek o 09:03 Share Napisano Piątek o 09:03 Przedstawiam swoją ostatnią ukończoną pracę. Model to stug iv od Rfm z bujanymi ekranami na dioramie z wagonem thunder model. Wszystko w skali 1:35. Z dodatków użyłem tory miniart, gąsienice panzerwerk design, wszystko wzbogacone figurkami. Mam nadzieję że się podoba. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 10:30 Share Napisano Piątek o 10:30 (edytowane) Godzinę temu, gustlik napisał: Mam nadzieję że się podoba. Podoba się na pewno ,. widać spory nakład pracy jak i dodatków. P.S. Mam 2 pytania , 1 dotyczy tych 2 figurek z tyłu pojazdu , czy ten stojący pełni rolę egzekutora na tym lezącym na ziemi ? 2 tych gazet które poniósł wiatr lub zostały rozrzucone oraz plakatu zawieszonego na wagonie. Zarówno czasopisma jak i ten zagrzewający do walki plakat są z papieru a leżą i wisi jak gdyby były co najmniej z blachy. Może warto było/jest je trochę zmaltretować , zmęczyć życiem i czytaniem. ? Edytowane Piątek o 10:31 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano Piątek o 10:40 Autor Share Napisano Piątek o 10:40 Tak ten z tyłu z domysłu dobija tego ruskiego. Z tymi gazetami jest tak że są porozrzucane, zostawię je już tak jak są bo były drukowane na zwykłym papierze i boję się że pod wpływem kleju czy wody nadruk mógłby się uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi