gustlik Napisano 7 Listopada 2025 Napisano 7 Listopada 2025 Przedstawiam swoją ostatnią ukończoną pracę. Model to stug iv od Rfm z bujanymi ekranami na dioramie z wagonem thunder model. Wszystko w skali 1:35. Z dodatków użyłem tory miniart, gąsienice panzerwerk design, wszystko wzbogacone figurkami. Mam nadzieję że się podoba. Pozdrawiam 10 Cytuj
bulik58 Napisano 7 Listopada 2025 Napisano 7 Listopada 2025 (edytowane) Godzinę temu, gustlik napisał: Mam nadzieję że się podoba. Podoba się na pewno ,. widać spory nakład pracy jak i dodatków. P.S. Mam 2 pytania , 1 dotyczy tych 2 figurek z tyłu pojazdu , czy ten stojący pełni rolę egzekutora na tym lezącym na ziemi ? 2 tych gazet które poniósł wiatr lub zostały rozrzucone oraz plakatu zawieszonego na wagonie. Zarówno czasopisma jak i ten zagrzewający do walki plakat są z papieru a leżą i wisi jak gdyby były co najmniej z blachy. Może warto było/jest je trochę zmaltretować , zmęczyć życiem i czytaniem. ? Edytowane 7 Listopada 2025 przez bulik58 Cytuj
gustlik Napisano 7 Listopada 2025 Autor Napisano 7 Listopada 2025 Tak ten z tyłu z domysłu dobija tego ruskiego. Z tymi gazetami jest tak że są porozrzucane, zostawię je już tak jak są bo były drukowane na zwykłym papierze i boję się że pod wpływem kleju czy wody nadruk mógłby się uszkodzić. Cytuj
Wujciobryan Napisano 11 Listopada 2025 Napisano 11 Listopada 2025 Model ładny i bardzo mi się podoba Ładnie wykonany i w sam raz wyeksploatowany wraz z tym wagonem kolejowymI sama scenka z dobijaniem tego ruskiego żołdaka w tle modelu jest pomysłem kontrowersyjnym,ale bardzo dobrze odwzorowywuje realia konfliktu drugowojennego Cytuj
gustlik Napisano 12 Listopada 2025 Autor Napisano 12 Listopada 2025 44/45 rok to mój ulubiony okres na modele, wojna totalna, rzadko brano jeńców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi