Gierłoś Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 To jakim mam pomalować bezbarwnym? Na olejne? niektórzy malują Sidoluksem?(obiła o uszy mi się ta nazwa)Ile on kosztuje? Można go kłaść na wszystkie farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Gierłoś 9 zł za o,l litra mozna kłaść na wszystkie farby jak tylko wyschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 ale o jest Sidoluks tak? To poproszę starszego żeny kupil. Aczym sie go rozciencza?? Myślicie za warto prysnąć te osłony, przód i tył (te elementy co są na niebiesko) bezbarwnym? PS Masz jeszcze jakieś zastrzeżenia do mojego malowania ?xD Czy już ok.Na zdjęciach tak jest więc tak maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Sidolux to płyn do podłóg Aczkolwiek można to nałożyć na model, tylko głębi nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Myślalem i myślałem i wymyśliłem... NIC XD Nie no to co u mnie jest na niebiesko zostaje w kolorze mat? Będzie pasowało? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi