winrich Napisano 27 Listopada 2025 Share Napisano 27 Listopada 2025 (edytowane) Malowanie relaksacyjne po pilocie spita. Edytowane 27 Listopada 2025 przez winrich 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Listopada 2025 Share Napisano 27 Listopada 2025 Widać, że zmęczony kampanią, ale mundur świetny. Te kutasiki przy czako z pewnością nie były zbyt wygodne, musiały jednak działać na płeć piękną... Fajna praca, Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 27 Listopada 2025 Share Napisano 27 Listopada 2025 Super, ładne nie bijące po oczach kolory, tylko cienie pod oczami jakoś tak w złym miejscu są i psują. Ja bym ich tam w ogóle nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 28 Listopada 2025 Share Napisano 28 Listopada 2025 Super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 28 Listopada 2025 Autor Share Napisano 28 Listopada 2025 Dzięki Panowie. @Kalor Te worki pod oczami to faktycznie dyskusyjna sprawa. Natomiast figurka je posiada, mogłem je ukryć inaczej rozkładając kolory, ale zdecydowałem się je pozostawić zgodnie z projektem rzeźbiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi