winrich Napisano Czwartek o 21:49 Share Napisano Czwartek o 21:49 (edytowane) Malowanie relaksacyjne po pilocie spita. Edytowane Czwartek o 21:50 przez winrich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Czwartek o 22:21 Share Napisano Czwartek o 22:21 Widać, że zmęczony kampanią, ale mundur świetny. Te kutasiki przy czako z pewnością nie były zbyt wygodne, musiały jednak działać na płeć piękną... Fajna praca, Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano Czwartek o 22:25 Share Napisano Czwartek o 22:25 Super, ładne nie bijące po oczach kolory, tylko cienie pod oczami jakoś tak w złym miejscu są i psują. Ja bym ich tam w ogóle nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano Piątek o 00:36 Share Napisano Piątek o 00:36 Super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano Piątek o 11:09 Autor Share Napisano Piątek o 11:09 Dzięki Panowie. @Kalor Te worki pod oczami to faktycznie dyskusyjna sprawa. Natomiast figurka je posiada, mogłem je ukryć inaczej rozkładając kolory, ale zdecydowałem się je pozostawić zgodnie z projektem rzeźbiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi