kubahansa Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mój pierwszy model zamieszczony na forum (sklejam od ok. 3 miesięcy): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Musisz popracować nad podstawami. Łączenie i pasowanie elementów (np. krawędź płatów do zaszpachlowania i oszlifowania, spasowanie osłony silnika, klapy) najbardziej rzucają się w oczy + to co wspomniał RAV. Ale jak na pierwszy model, to całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 patrząc na mój który jest identyczny bo też revell i te same oznaczenia: -na pewno dobra farba? -gdzie się podziały karabiny? -końcówki śmigieł powinny być żółte -gdzie się podziały wydechy? -no i nie które foty kiepskie, ale nie które no i plus to co napisali wyżej. ale jak na klejenie od 3 miesięcy to nie źle, popracuj, popracuj a będzie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 No coś takiego mam na półeczce lecz myślę że ( nie chwaląc sie ;P) jest lepiej zrobiony jednakże nie jest najgożej jak na pierwszy raz :P Przyjżyj sie mojemu i popraw swojego "piekielnego kota" podaję link: viewtopic.php?t=11083 PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi